COMPANIA

Profilul


Compania

Compania Zanini desfăşoară activitatea în sectorul producţiei de mobilier de mai bine de 30 de ani, ocupându-se cu profesionalism de întregul ciclu productiv: analizează piaţa la care se adresează, creează propriile colecţii, îşi selectează cu minuţiozitate materialele folosite şi realizează cu tehnici de construcţie adecvate produse fiabile.

Specializată în managementul mobilierului în stare brută, chiar dacă vânzarea se adresează tuturor pe modele, este producţia este orientată în special spre piaţa en-gros printr-o reţea de distribuitori locali.

Un al punct-cheie este reprezentat de funcţia noastră de depozit: garantează disponibilitatea imediată a tuturor articolelor prezente în catalog, oferind clienţilor posibilitatea să vadă şi să atingă bunul gust şi calitatea produselor noastre, respectiv să stabilească termenele de livrare cu precizie şi seriozitate.

Totul este completat de servicii suplimentare, respectiv furnizarea de material ilustrativ şi publicitar tipărit şi digital pentru realizarea instrumentelor de vânzare complete şi acolo unde este necesar, personalizate; aprovizionarea cu materiale suplimentare (sticlă, reprezentări grafice, marmură, lavoare) şi tot ce este necesar pentru a satisface în totalitate nevoile clienţilor noştri.

De asemenea, pe baza cantităţilor stabilite anterior, ce nu necesită deplasări la magazin, biroul nostru este capabil să dezvolte estimări de orice tip de articol, pe desen sau mostră, cu preţuri mereu competitive în raport cu alegerea tipului de material şi a cererii de construcţie.